En kort stubin

Inte alls sällan jag får sånna här kreativa ryck. Alltså, att jag måste göra nått kreativt.
På skyltsöndag fick jag ett sådant. Jag kom fram till att jag skulle bygga ett pepparkakshus. Köpte grejjor på Konsum, gick runt ett litet tag till, såg fyverkerier, for hem. Började direkt med att smälta socker osv. Och när jag öppnade kartongen var i stort sett alla delar sönder. Blev typ skit arg, men började ändå att klistra ihop allt. Blev verkligen skit snyggt.. Något arg som jag var, började jag bygga ihop skiten också. Det rasade, fick bygga ihop igen, gick sönder, fick laga, om och om igen. Tillslut bad jag Maja och Lisa att hjälpa mig att hålla, så tillslut fick jag ihop de.
Men det var verkligen ingen vacker syn. Man såg verkligen den mörkbruna lagningen, dessutom var det snett.
Så jag blev så arg att jag snörde de i golvet (A) Så långt räckte mitt tålamod. Sen klagade Maja och Lisa på att jag inte borde gjort så, för att dom skulle kunna äta upp det ist, gulligt :)


Men jag ska göra ett nytt försök! ;D


Första advent

                                            

En igloo i Älvsbyn,

Natten har varit hämsk. Jag sov med kläder på, dom tjockaste jag kunde hitta. Lindade filtar runt fötterna och kröp ner under mitt täcke. Den enda delen av mig som var utan för täcket var mitt huvud. Varje gång jag öppnade munnen och andades kom de rök, precis som om jag var ute i tio minusgrader. Tllslut så somnade jag.
Sen vaknade jag 5, eftersom jag frös så förskräckligt om mina händer. Än fast jag egentligen inte orkade gick jag upp för att hämta vantar. Sen tittade jag in i mamma och pappas rum, där mamma och Lisa låg. Dom frös inte, dom hade det varmt, dom sov skönt. Jag kunde helt enkelt inte låta bli, så jag gick och la mig bredvid Lisa. Tog ett tag innan jag slutade skaka, men sen somnade jag. Omg, så varmt och skönt det var.
Vaknade halv 10. Det var hur varmt som helst på nedervåningen. Gick upp till mitt rum för att hämta mobilladdaren, där var det iskallt.
Klagade sen på pappa hur mycket jag hade lidit under natten. Eftersom pappa var borta till sent igår kväll, hade han ingen aning om hur kallt jag hade haft det i mitt rum. Men han däremot, sa att han aldrig sovit bättre än just i natt. Kanske för att han aldrig fryser och för att han hade alkohol i kroppen?
Hur som helst, så har pappa insett att det är nå fel med den nya värmen. Så min farbror och kusin är här nu för att försöka fixa de. Och just nu står det en kuppévärmare ( hur man nu stavar det? ) här uppe.
Nog om de.

Pappa och systrarna har tagit fram skotern. Har inte hunnit vari ute och köra nå eftersom min dagliga magvärk kom för ett tag sen, så jobbigt. Ska ta en tablett, sen ska jag ringa till Sandra och bestämma tid för skyltsöndag. Ska bli kul! ♥

Skriver säkert i kväll, ta hand om er ♥

Förfrysna bloggfingrar

Tänkte att jag var tvungen att skriva några rader innan jag går och ser på tv, kommer förmodligen somna= Inget kvällsinlägg.
Just nu håller jag jävlat på att frysa ihjäl. Igår installera vi ny värme, jag vet inte om det är nå fel, eller vad det nu är, men det är svinkallt. Sitter både med tjocksockar och tjocktröja. Uvvah.

Sandra for hem för ett litet tag sen, vi var hos henne först, sen for vi hit. Eftersom hon ville prata med en viss person ;) .. Men det ska vi inte gå in på. ( Hennes dator är sönder. ) När vi var hos henne tog vi oss friheten att baka en knäckliknande kola, som faktiskt blev jätte, jätte god. Var bara de att smeten stelna på plåten och jag fick stå länge, länge och bryta loss fanskapet. Men somsagt, så blev det lyckat!

Åhåå, vad ska jag göra! Jag menar det verkligen, jag fryser ihjäl! Och kallt som fasen är det ute och jag orkar bara inte hämta ved. Känns som att man lever på industrella revolutionen lr nå..

Nej, tvtime. Godnatt

En ny dag!

Kallt är det ute, 20 minus, huvva. Sandra ringde för en stund sen och frågade om vi skulle hitta på nå. Så jag ska fara till henne om en stund. Hade tänkt vara lite duktig och ta en lång och härlig promenad till henne. Men det lockade verkligen inte när det är så kallt. Så jag får se hur jag gör. Mamma lr pappa kanske kan stjutsa mig, i värsta fall får jag gå.

Sov faktiskt bara till halv 10 idag. Så när Sandra ringde vid 12 så var det första hon fråga; "sover du?" Eftersom jag ALLTID gör det när hon ringer på helgerna. Kunde nöjt berätta att jag inte sov, och att jag vaknat halv 10. Men hon däremot, hade nyss vaknat. :)


Nu ska jag göra mig i ordning. Ha en bra dag ♥

Hejdå, Johan.

                             Johan Palm. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Kommer sakna han på nått sätt, han har ju som alltid vart med, med sin egna, unika personlighet :)
Nått kommer kännas tomt nästa vecka. Men då kommer det bli SPÄNNANDE, får då är det bara Dom bästa kvar.

Natti ♥

Jag matchar med snön.

Känns som jag blir blekare och blekare för varje dag som går. Längtar verkligen tills jag får min foundation från oriflame. Blir snart galen.

     

Vad tänkte jag?

Man kan inte missa Idol, aldrig!

Kevin Borg. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Alice Svensson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Robin Bengtsson Foto: Daniel Ohlsson/TV4Johan Palm. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Jag tyckte faktiskt alla var superbra i kväll, så svårt!
Alla har som sin egna roll i programet, som man inte klarar sig utan.
Såg ni btw tjejen som Johan gick fram till?, hon höll ju på att svimma! ;)

Ändra på Fredagskvällen?

Funderar. I vanliga fall är kvällen såklart uppbokad med Idol och Fredag hela veckan. Men man kanske skulle ändra på de, bara för en enda gång? Dessutom vet jag inte om jag klarar av att se Idol, alla bra är verkligen kvar. Förutom Johan.
Kanske inte klarar av spänningen, så att säga.

Är dessutom "barnvakt" åt Lisa och hennes sovkompis. Så jag måste väl vara lite social iaf, än fast jag egentligen inte ids. Just därför ska jag göra nå annat i kväll.. Kanske..

Varför inte inviga bobben och pulkan? :)


Insnöad?

Tror aldrig jag varit med om att det snöat såhär mycket på bara några dagar. Varje morgon när man har vaknat har det varit ett par centimeter mer. Stör absolut inte mig, eftersom jag älskar snö :)


what happend?



Hittade en jätte, jätte gammal bild. Jag undrar vad som egentligen hände med den här bilden?
Jag skulle ta kort på mig. Maja dök upp, och jag blunda. Herregud? Something went wrong ;p
Lite småkul att sitta och titta bland alla bilder man har, när man hittar sånna här tokbilder.

Men nu ska jag sova,

Godnatt :)

Snabbinlägg.

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg, eftersom jag är med Lina just nu, så jag måste ju roa henne på ett bra sätt. Än fast jag inte är bra på de.. Anyway. 
Fick veta spanskaprovet idag. VG, till min STORA förvåning :)

Ja, ja. Skriver senare i kväll, have a nice day ♥


En kvälls inlägg.

Tänkte strax gå och lägga mig och se en film eller nå sånt. Men kom nyss på att jag knappt tränat på glosorna. Måste göra de.
Träningen gick i alla fall ganska bra. Fick hoppa av i slutet eftersom jag fick en hemsk hosta. Känner att jag är påväg att bli förkyld, dumma Sandra ;)
Idag krävde mamma en önskelista. Så det var bara att skriva. Förvånadsvärt svårt att komma på nått man verkligen önskar sig. Men några saker kom jag då på :)
Tankarna på julklappar virvlar i huvudet flera gånger om dagen.
Vad ska jag hitta på? Nån som kanske kan hjälpa mig?

Kompisar i 15 års åldern? Mamma, pappa? Syskon, 11 och 13?
Kusin, 22?

Godnatt ♥



That what friends are for.

                         

Snart har jag och Lina vart bästa kompisar i 10. Nothing on earth can come between us.
Och vet ni vad gullungen hade skrivit i mitt skåp idag?
keep smiling, keep shining, knowing you can always count on me. For sure, that's what friends are for
SNYGGUNGE! ♥

Bilden är btw från när vi var på Ishotellet. Vi var såklart ganska små. Checka in våra gulliga kaniner som fick följa! :)


Just nu..

Sitter jag och håller på både med Spanskaglosorna och Engelskan. Båda sakerna går faktiskt framåt :)
Egentligen skulle vi svara på frågor omkring en text på engelska. Men jag sa till min lärare att jag tyckte det var jätte tråkigt och meningslöst, så jag fick skirva ett nytt slut på historian ist, kul, kul! :)

Nu ska jag bara avsluta mitt arbete, sen ska jag och träna. Ska bli kul, eftersom jag inte var där i måndags, var så himla färdig och trött. Men, men. Nu är det nya tag som gäller! ;)


Wow, Rihanna!

Förut har jag i stort sett hatat Rihanna, hon har bara varit för mycket. Men nu har hon kommit ut med två låtar, som jag tycker är riktigt bra. "Disturbia" och "Live you life"

                         
http://www.youtube.com/watch?v=gjBrsXhAvcU
http://www.youtube.com/watch?v=25Mprmru2D4

5 Saker jag inte kan klara mig utan:

1.  Plattången. Jag har ju den "turen" och ha självlockigt hår. Det första jag gör på morgonen är att stoppa i kontakten för plattången. Tror inte jag skulle överleva utan den. ♥

2.  Mobilen. En annan uppfinning man nästan inte kan klara sig utan. Tänk vad mycket man göra med den lilla älsklingen. Ringa, messa, spela spel, ta kort, filma. Ja, allt! ♥



3.  Datorn.  Grejen som bidrar med alla mina blogginlägg och mycke annan glädje♥


4.  Handväskan. Där man kan lägga allt man behöver under dagen. Plattången, mobilen, smink, medeciner, m.m!


5. Min kudde. Var jag än reser och far, tar jag med mig den. Ett måste! ♥



Varför inte lämna en kommentar och berätta dom 5 sakerna du inte skulle klara dig utan? :)


Nödvändiga grejjor.



Har haft svårt att komma på vad jag egentligen önskar mig i julklapp. Men så kom jag på att jag verkligen behöver en väska. Både en bag, för gympa och träningar. Också en lite finare för skola och shoppingturer.
Let's put it on the list!


Bilder som väcker minnen.

Satt och rotade bland en massa bilder från i höst. Det är som att varje bild har en egen historia.

  

Första bilden är tagen efter säsongens första match, som jag inte minns resultatet på..
Andra och tredje bilden är från när vi var bjudna på middag hos Emma och hennes familj.
Det är inte alls ofta man tar fram våffeltången, kanske allt för sällan? Den här kvällen gjorde i alla fall vi de,
titta på resultatet, är det inte sån volym man vill ha? Haha, visst ser jag och Maja lite småroliga ut? :)

jul, jul, strålande jul.

   
Nu är äntligen stjärnorna och gardinerna på plats i mitt rum. Vanligtvis brukar jag ha ljusstakar, men i år blev det stjärnor. Ser mer stilrent och snyggt ut tycker jag. Mitt i allt julstök tog jag mig en paus för papparkaker.
Och jag vet, att mjölk passar bättre till. Men jag är inte så förtjust i mjölk, men däremot älskar jag juice.

Godnatt ♥

Den bästa kompisen man kan ha.

                          

Jag och Lina i trapphuset på skolan. Tyvärr så ser jag väldigt stroppig ut, sikta in Lina istället :)
Bilden är tagen av Värran. Tyckte den var ganska cool (:
Fick dessutom mitt skolfoto idag, besviken. Jag gör nå jätte konstigt med hakan, så jag ser helt puckad ut! ;s Jävla skit fotograf! Luta dig så, gör så med huvudet, in på hakan, ut med hakan.
På gruppfotot såg jag väl hyfsad ut. Ja, ja.
Nu ska jag bara ladda ner lite music, sen ska jag sätta mig framför tvn. Skriver säkert senare i kväll,


Mamma vs. Pappa.

   

Mamma och pappa måste såklart ha olika saker att imponera folk på. Pappa håller ju somsagt på med sin isgubbe.
Fruktansvärt dålig bild, men man ser faktiskt att de ska likna en gubbe. Den är inte formade ännu, bara konturena så att säga. Jobba på, pappa! :)  Mamma i sin tur har ju sin populära tomtesamling. Det började med en enda tomte ( den mest åt vänster ) sen har hon samlat på sig ett par tomtar genom åren. Har räknat till ungefär 10 stycken stora. Tydligen kan hon aldrig få för många, men att hitta ett ställa att sätta dom då, mamma? (:


Julen står för dörren.


Vilken snöstorm det är! När jag vaknade i morse, fick jag nästan inte upp dörren, bilden var översnöad och uppe på vägen höll dom på att lasta av en snöplog. Det var verkligen på med vantar och mösse, tur att man hade köpt sig de!
Men det behöver ju inte betyda massa tråkigt skottande och kyla. Ett gott tecken på att julen är påväg? :)
Andra teceken på att julen är påväg är ju såklart skyltsöndag, som är nu på söndag. Då brukar man ju få en riktigt juklspark! Dessutom så hade mamma julpyntat igår när jag kom hem från Emelie. Det finns inge mysigare!
Hade själv tänkt pynta i mitt rum idag, om jag har lust och förstår mig på strykjärnet (A)

Pappa har fullt upp med sitt. Igår gick han ner med motorsågen på älven, och sågade upp en massa isblock. Som han nu gör en stor isfigur av. Det synns verkligen på han att han tycker det är kul, nått måste ju gubben få hålla på med :)
Tänke vara lite bussig och gå och hjälpa han, efter jag skrivit klart det här. Isblocken är ju väldigt tunga, trots att han är stark. Men två blir starkare än en, än fast inte jag är så värst stark :) Kanske knäpper nån bild och her in sen, får se :)


En fråga.

Jag vet egetnligen inte hur många det är som läser min blogg. Kanske ingen alls? Eller jätte många?
I sånna fall kan ni väl lämna en liten kommentar? :)

Usch, vad trött jag är. Ska nog kravla mig till sängen ändå :)
Godnatt ^♥^


Att tala sanningen..


Sitter just nu och ser på "Sanningens ögonblick". Ganska sjukt program egentligen. Men den som kom på de måste vara smart, för att berätta sanningen kan ju ibland vara det svåraste man kan göra..
Dessutom undrar jag hur många relationer som förstörts på grund av det här programet egentligen?

Lite bilder från gårdagen.

 
Titta vad man fick när man satt och blogga ;)              Hehe, alla mina röda saker jag köpte igår.
                                                                                          Sandra och Emelie tyckte jag såg ut som en tomtenisse :)

Trött, tröttare, tröttast.

Puhuuu, vad trött jag är! Dålig sömn + kämpig match, gör verkligen att man blir HELT slut.

Vi förlorade i alla fall med 5-2. Men jag lyckades göra ett ganska uselt mål när det bara var nån minut kvar av matchen, så det var ju inte direkt avgörande.

Jag kommer säkert svimma om nån timme, mamma ska göra palt, ojoj, så gott! Men ack så trött man blir ;)

 

Vet ni dessutom om att om man tex är lite lat, eller kanske inte kan göra palt. Så finns de ju nu "Raspeballer" som är ett slags mjöl, som man blandar med vatten, vips! Så blir de palt. De kommer från norge och ett påse kostar ungefär runt 50 spänn. Vi har faktiskt prövat de, absolut inge fel, men mammas är bäst ;D


Nya tag!

Hemma, trött och hungrig. Vi gick inte och la oss föränn 3, också steg vi upp 9. Alltså 6 timmars sömn.
Nu ska jag bara ladda upp inför matchen, är verkligen taggad trots att jag är så trött :)
Ska gå och göra mig nån mat strax, blev jätte sugen på blöta, nammi! ♥


Kvällen,

Vi har nyss roat oss med en massa galenheter. Skrivit roliga brev, tagit massa kort, lekt med kondomballonger och mycket, mycket mer! ;)
Vi ska strax se filmen vi hyrde, och äta de godis som är kvar. Vi har ju som ätit "lite" då och då.

Blir väl förmodligen inge mer skrivande för ikväll, godnatt allesammans ♥

Luleåvistelsen.

Nu kom vi nyss hem  från Konsum, vi har köpt massvis med godis, och hyrt en film, trångt i kistan hette den, om jag inte minns helt fel. Så nu tog jag mig friheten att sätta mig och blogga på Emelie dator :)

Dagens köp: röd kofta från Gina, 179:-. Röd mössa och röda vantar från Indiska, 158:-. Röda örhängen från Glítter, 25:-.
Som ni ser, rött, rött, rött! Jag vet inte, men jag fick nå slags rödköpar il idag, helt knäppt ;p
Fick dessutom 600:- av pappa, så attt jag skulle kunna köpa en innebandy klubba, hittade tyvärr ingen.
När jag shoppar vill jag ta god tid på mig, noga tänka ut vad jag ska köpa osv. Men Sandra och Emelie verkade väääldigt stressade, så jag hittade ju inte så värts mycket.

Men nu tjatar Emelie och Sandra på att jag ska komma, så jag har väl inge val.. I guess.. Jaja, ha de så bra alla läsare <3

Hejdå, Anna!

Anna åkte ut ur idol, ingen besvikelse alls. Ville faktiskt att hon skulle åka ut. Men det är ändå konstigt att Johan fortfarande är kvar, nån direkt röst har han ju inte. Menmen, alla småtjejer ( kanske till och med större ) röstar väl på honom.
När jag duschade började jag tänka på vad jag skulle köpa till Maja och Lisa i julklapp, framförallt Lisa. Majas julklapp har jag nästan redan klurat ut.

Kanske nå gulligt klädesplagg? Nån film? Jaja! Får klura vidare.
Nu väntar sängen, ska upp tidigt imorgon.

Godnatt ♥



Today (:

Idag gick vi somvanligt bara till kvart över 11. Men jag fick dock vänta på Emma till tio över 1, eftersom vi hade bestämt att hitta på nå. Vi for hem till henne, lekte och jag ut med izzy, sen såg vi på "Snake on a plane"
Ganska kass film, jävligt overklig. Men den gick då och se i alla fall.

Tog en buss hem från Påle kvart i 6. Pappa hämta mig på busstationen, sen for vi på Kp och köpte gotta ;)

Och imorgon bär de av till Luleå med Sandra, vi ska somsagt hälsa på Emelie, ska bli kul! ;) Vi ska fara och shoppa redan när vi kommer dit, så efterlängat! Har känt mig som en uteliggere dom senaste veckorna, slossiga och hemska kläder, känns som jag har haft samma kläder nästan verje dag. Så de ska bli skönt att få rusta sig med nå nytt, om jag nu hittar nå (A)

Ha en bra kväll! ♥

Kevin, än en gång.

                                                                 

Mina nya idol. De står skrivet och klart att de är han och ingen annan som ska vinna Idol 2008. Så är de bara! :)
Han slutar verkligen aldrig att imponera mig.

Insider

Nån som såg Insider igår? Mamma tvingade i alla fall mig att se de. Eftersom de var om pedofiler på internet.
Ändå ganska intressant. Dom gjorde en interjuv med den så kallade "Alexandramannen"
Helt sjukt, hur himla dum i huvudet man kan vara,,

        

Tror det var typ 58 tjejer han hade kommit över. En var bara 12 år.
Helt sjukt, säger jag bara.
Han är i alla fall dömd för 10 års fängelse och livstids utvisning.

Titta även på detta klipp.

http://www.youtube.com/watch?v=ppdHU0fQXUg


Tack för mig! :)

Valet och kvalet.

Slutade 2 idag, eftersom vi inte hade nån bild också flytta vi upp spanskan. Så efter vi slutat, gick jag, Lina och Sandra till Centrum och fikade. Jag bjussa, eftersom ingen av dem hade med sig pengar idag : ). Sen gick vi och kollade runt på byn en stund. Nästan alla skyltfönster är julpyndade. Snart är julen här!

Efter att jag skillts åt med mina flickor så gick jag in på konsum. Och stod länge och funderade på jag skulle pröva dendär Amigosorten. Att köpa, eller att inte köpa?  
Köpte. Verkligen supergod! 


                         



Nu är kvällen bokad med AA och Höök.

Ha en bra kväll alla läsare! ♥





Veckans Filmtips.

Blir i veckan The hills have eyes. Tänkte att jag har ju som bjudit på lite romantik och komedi tips, så de var dags för en RIKTIGT bra skräckis nu, passar dessutom bra i mörkret som kommit så plötsligt.

  

Absolut en av dom bästa skräckisarna jag sett, utan tvekan.
Finns däremot en tvåa också. Som vanligt är inte den lika bra som den första. Men absolut värd att se.
Men ska man se den, tycker jag man borde se ettan först.


Så boka nu en kväll med flickvännorna och se om ni har samma åsikt som jag :)


Godnatt ♥


Kriminalserier två kvällar i rad! ;)

Tycker verkligen om att se kriminalserier. Som Wallander, beck med flera (A)
Just nu är det Oskyldigt dömd, som jag sitter och kikar på :) , Tror faktiskt inte jag missat ett enda avsnitt.

Och imorgon. Den bästa kriminalserien som finns. Höök. Finns inte ett enda dåligt avsnitt. Däremot är de lite småkul att de är inspelat mestadels i Luleå. Och dessutom i Boden. Dom har till och med varit här i plutt byn och filmat :>

Ringde till Sandra idag före matten, och fick höra att hon var sjuk. Hon lät jätteförkyld, men sa att hon inte mådde så dåligt som hon lät. Så jag ska hålla tummarna för att hon blir friskt till i helgen, hon måste.
Får väl tracka henne med en massa vitaminer och grejjor :)
Krya på dig, Sandra ♥

Nu ska jag bänka mig framför tv;en. Ha en bra kväll! ♥

Tränat och klart!

Skönt, skönt, skönt! Blev faktiskt inte så mycket spela. Mer typ konditionsträningar, så jag är helt slut.
Nu är kvällen laddad med De okända. Eterlängtat!

Skriver mer sen ;')


19 November,

Har nyss kommit hem, efter en lång och tråkig skoldag. Också utvecklingssamtal halv 4, till halv 5..
Lät väl som att de gick helt ok för mig, men, det finns ämnen där jag kan bättre mig! Men nog om de.

Träning i kväll klockan kvart över 6. Blir väl mest att spela eftersom vi har match på Söndag ♥ Ska i alla fall bli härligt att träna. Men sen är man ledig hela veckan, oj så skönt!

header image

Match 15:30 på Söndag. Mot Argentum.. Nu jävlar! ;>

Dom stora gåtorna.

Svenskaredovisning imorgon om praktiken. Har suttit hela kvällen med skiten. Men nu är jag äntligen klar! Dock så tog jag tid på hur länge redovisningen tog. 4 min, prick. Det måste ta 5 min, minst. Och dessutom kommer jag prata mycket, mycket fortare, eftersom jag kommer vara måttligt nervös. Men jag struntar i tiden nu, jag orkar bara inte bry mig.
Är de inte bättre att man gör en bra redovisning, än en lång , tråkig redovisning?

Ja.. Lärarna är en gåta, som ingen förstår sig på ;)


Jajja, sängdags :)

Wish me goodluck! ♥


Kriminalitet.

Tog mig tid och snodde den här listat av Sandra (A)

Kl nu: 21:57

Namn: Minna Dahl
Piercingar:  4
Tatueringar: Ingen ( än så länge! )
Längd: Kring 163.
Skostorlek: 38
Önskar du att du bodde någon annanstans: Jo, nu vill jag se nått annat än lilla Ä-byn.
Tänker du på självmord: NÄ.
Tycker andra att du är attraktiv: De vet jag inte.. ;p
Dricker du: Nejnej.
Använder du droger: Noway!
Röker du: Nope.
Vilket shampoo använder du: Det varjerar.
Vilken parfym använder du: Olika,
Vad är du rädd för:  Mörker, och åter mörker.
Gillar du att tvätta: Nä, inte precis.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Vem gör inte de? ;)

SENASTE..
Film du hyrde:
Oj.. Little man. Tror jag de var.
Film du köpte: Ingen aning, kommer verkligen inte ihåg.
Låten du lyssnade på: All these lives- Daughtry.
Låten du hade på hjärna: All these lives med Daughtry! ;)
Låten du laddade ner: Hm.. Far away med Nickelback, tror jag.

Personen du ringde: Mamma.
Personen som ringde dig: Lina.
Tv program du tittade på: Andra Avenyn, ofc ;>
Personen du tänkte på: Vet inte.

FÖR ELLER EMOT...
Långdistansförhållanden: För.
Utnyttja någon: EMOT.
Självmord: Emot.
Teenage smoking: Emot. Än fast det är deras val.
Att använda droger: EMOT.
Sex före äktenskap: Ens eget val.
Köra onykter: EMOT, de är de dummaste man kan göra.
Förhållanden: FÖR.

FAVORIT..
Mat:
 Palt, blöta, taco, kyckling i alla former.. m.m :)
Låt: Har många :)
Sak att göra: Blogga, kanske ;>
Sport: Innebandy, såklart! (;
Dryck: Loka, alla sorter!
Kläder: Det som passar och är bekvämt.
Film: Titanic. Ingen slår den.
Bil: Ferarri. FÖRHELVETE! ;D

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke
: Jåhådu.
Gråtit över en flicka: Ja, över en kompis.
Ljugit för någon: Ja, tyvärr.
Varit i slagsmål: Räknas syrran?
Blivit arresterad: Nejnej,

ANTAL..
Gånger du varit kär: Ojoj, många, många.
Gånger ditt hjärta brustit: Allt för många gånger.
Tjejer du kysst: Inga.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Har väl hänt ett par gånger i alla fall : )
Ärr du har på kroppen: Just nu, ganska många.

vad/vilket
Ska bli skoj:
 Helgen, Luleå, med Sandra! ;)
Ska inte bli skoj: Redovisningen imorgon
Sparar du till: Inge särskillt. Pengar är väl alltid bra att ha :)
Väntar du på: Att den rätta ska dyka upp.
Pålägg som gäller: Jadu.. Ost, gurka? Nått av dem, tror jag :)
Dagens dryck: Vatten.

SENASTE..
Personen du fick mail av:
Ingen aning.
Personen du fick brev av: Länge sen,!
Personen du fick sms av: Verran.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela.. För två veckor sen.
Saken du köpte: Ett kort.
Var det kul: Igår.
Hur tidigt stiger du upp: halv 7, 7. Och alldeles för sent på helgerna (A)
Gillar du att slåss: Nejnej.
Vad ska du göra ikväll: De är kväll. Men ska väl gå och sussa snart (:
Är du seriös:  Japp-
Vad är du allergisk mot: Pälsdjur ( håller dock på att försvinna ) och nötter.
Var har du ont: På vaden. Hård bandyboll.
Använder du hårspray: Ja, när de behövs :)
Kan du stå på händer:  Om nån håller i (A)
Favorit serie: Andra avenyn! :)

Håkan Hellström eller The Ark: Men usch, ingen av dem.
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Ingen av dem.
Salt eller socker:  Kan inte välja (A)
Gillar du ketchup: NEJ. Är absolut de värsta jag vet!
Är du glad nu: Inte precis.
Var du glad igår: Fanns väl tillfällen ;p
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Inte vad jag vet.
Vad dansar du till: Musik, :)
Stockholm är: Sveriges huvudstad.
Göteborg är: Staden med Liseberg! ;)
Kan du sjunga: Vet ej. Sjunger aldrig när någon hör  : )
Mer värt än guld: Familjen, vännerna.
Spaghetti eller makaroner: Spagetti.


.

You hold a special place in my heart ♥


15, om exakt en månad.

Längtar. Då får jag en väldigt kort period känna mig lika stor som alla andra. När man kommer tillbaka efter jullovet är det alltid nån som fyllt 16, eller nån som ska de.. Och då är de ju ett helt år kvar, innan jag kommer ikapp dom igen. Men, whatever! ;)

Har ni förässten läst bloggen Ung mamma 15? Tänk om man skulle bli gravid nu.. Herregud, jag kan i alla fall inte leva mig in i de.

Lite av varje.

Jag sov hos Sandra i natt, eftersom jag skulle kunna få sovmorgon idag ( Mamma lr pappa ids aldrig skjutsa mig, de är ju en liten bit ). Så jag känner mig relativt utvilad. Fick sova till 8, sen znoza till kvart över. Men dock så låg jag och Sandra och pratade till typ halv 1 igår natt, men vad gör de? :)

Nu har jag en redovsning som väntar imorgon. Om praoplatsen. Så jag letar och letar, efter några bra bilder.
Lina ville jag skulle komma förbi henne, så att vi kunde plugga tillsammans, i och för sig mycket roligare. Men jag orkar inte gå i kylan och framför allt mörkret som kommit hipps vipps. Så jag får se hur jag gör :)

Dessutom, så ska jag och Sandra till Luleå i helgen. Och hälsa på våran kompis Emelie. Men Sandra har planerat in någon annan också, som jag tyvärr inte får nämna ;)
Vi ska däremot shoppa, jag säger bara ÄNTLIGEN!

Nu jädrans ska bankkortet få gå Varmt!


Ny dag med nya tag.

Idag sov jag inte alls lika länge. Var tvungen att kliva upp vid 7, eftersom Lisa skulle till skolan och jag var tvungen att väcka att hon osvosv. Sen ringde Sandra och väckte mig vid halv 11, och undrande om vi kunde hitta på nå, såklart säger man inte Nej till de! :) Klev upp, stekte massa plättar åt Maja som åt nonstop (A)
Sen gick jag och mötte Sandra som kom knallande.
 
Nu är vi rastlösa. Jag sitter här för tillfället.

Ajja, nu ska vi hitta på nå, kram! ;)

Drömfiguren?

      
Modeller med den perfekta figuren, eller? Själv tycker jag de är kind of äcklande. Ibland undrar man om dom verkligen vill se ut så där, eller om de är nått som är fel?

Men om du verkligen vill se nått, som får dig att häpna. Så kolla på denhär bilden. Vet inte ens vad jag ska säga?
Ett levande skellet, är nog de bästa jag kan komma på..

        

Ser dessutom ut som att hon ska ut och träna. Man undrar ju vad hon egentligen vill ha bort? Huden på benen?

Har du slösat nå pengar då, Minna?

Svar Ja. Men däremot inte för så mycket, ca 180:- , så jag är ganska nöjd att de inte blev mer, eftersom jag i vanliga fall är shopparberoende. Hur som helst så blev det en foundation. Sen var Lotta så snäll och erbjöd att jag kunde köpa ett kit med ögonskuggor, läppglans m.m, av dem. Eftersom man annars var tvungen att köpa för 250:- för att få kittet. Vilket inte jag hade gjort. Men de var verkligen jätte fina nyanser :) Så, tack!

När jag kom hem såg jag att lillagulligamamma hade köpt en kycklingrulle åt mig, så de första jag gjorde av såklart att värma den. Men historien slutar inte där.. Medans jag värme rullen gick jag till varsdagsrummet. Sen såg jag hur det verkligen blixtrade från köket. Gick fundersamt dit och fick se hur det BLIXTRA i mikron. Då gav jag mig ifrån nått i den här stilen; Mamma, den sprängs!
Och vad lillajag inte visste, var att man inte kunde ha folie i mikron (A)
Så våran mikro, är så gott sov svart på endel ställen. Jag säger verkligen, lyckat Minna!

Ingen skola imorgon, skönt, skönt! :)

Mamma Mia!

Tror de här är mitt femte blogginlägg. Men att blogga är verkligen ett roligt tidsfördriv när man har tråkigt.

Övriga familjen är på bio, och ser på Mamma Mia.
Jag har sett den förut på bio, så jag orkade inte följa med.
Än fast jag tycker filmen är otroligt bra. Jag lovar jag satt och nötte låtarna från filmen efter jag sett den! ;)

                         

Jag har dock inte användt mitt filmpass nå, fanns ingen film jag ville se riktigt, också fanns de ju dom som jag redan sett.
Men då har jag bokat in den 17 December ( Om jag inte minns fel? ) för bio.

För då visas nämligen, vi hade iallfall tur med vädret IGEN. Alltså en tvåa. Bättre kan de ju inte bli, va? :)
Den första filmen lessnar man aldrig på, den är verkligen bra och de är sååå svart att låta bli att skratta!
Så jag hoppas tvåan blir en lika stor succé.

                                                

Busungarna ;)



En bild säger mer än tusen ord, visst är de så? :)
Gissa vad som hände med Maja, just efter att jag knäppte bilden?


Helgens verk

Jag brukar oftast ha ett ganska välstädat rum. Eller brukade kanske man ska säga?
När mamma kom in till mitt rum blev hon helt förskräckt. Hon trodde inte de var Minna Dahl som sov i detta rum..
Men det finns roligare saker att göra än att städa! ;>

              

Oriflame

Heter märket som ska vara på sminkkursen i kväll. Ska bli jätte kul och spännande och se vad de är förnå.
Och förhoppningsvis hitta nå bra att köpa, jag ska behöva foundation, bla. Och kanske nån fin ögonskugga eller nån bra sminkborttagning.. Jag kan göra listan lång.

Dessutom stod det att man skulle få en liten julklapp där, undra vad de kan vara? ;)


Godmorgon!

Haha, vaknade ungefär för en halvtimma sen, alltså kvart i två.
Hade jag inte vaknat av mina fruktansvärda senadrag så skulle jag nog har sovit mycket längre.

Jajja, dags att göra frukost,, lunsch, middad?

Dags att skriva önskelista?

Det var en riktig julstämmning även idag. När vi satt och gjorde julkort. De spelades till och med julsånger. Och än är det bara november.

För nått år sen tappade jag helt julspiriten. Det var inte längre så efterlängtad. Kalle anka var tråkigt och släkten var jobbig. Kändes konstigt just de året eftersom jag alltid älskat julen.

Men jag vet inte, spiriten kanske har kommit tillbaka. Kanske till och med lite för tidigt? :) Nu vill jag bara slösa en massa pengar på fina julklappar, slå in, baka lussebullar, göra pepparkakshus. Och allt sånt som hör tll! :)

Hur som helst, så är de ungefär 5 hela veckor kvar till jul, och Verran hade redan köpt en julklapp åt mig (A) Det ska börjas i tid! ;D


Och..

När jag ändå var inne litegrann på spanskafronten.

Som dom flesta nog har sett har det kommit en ny Marabousort. Amigo.

Kan inte vänta tills jag får tillfälle att smake den, för den ser enormt god ut! (;




Lördagen.

Hejhej!

Idag på skolan har vi ju fått gått runt på gymnasiet, jag och Sandra gick mest och tittade där Media höll till, såklart.
Asså så himla roligt de programet verkar! :)

Efter "skoldagen" for jag och Värran på Scrapbookingkursen. Var jätte kul, men jag blev inte nöjd med en enda sak jag gjorde, så lite smått irriterad blev jag (A)

Efter de for jag till Värran, där vi hjälpte Lotta ( Hennes mamma ) att göra i ordning taco ;) Sen kom Janette, Emelie och David som dom bjudit på mat. Också käka vi. Helt sjukt vad mycket jag åt. Som en sumoportion kanske?
Dessutom tryckte jag i mig glass efter de, ojoj (A)

Appropå Sumo.. Tänk att sumobrottare kan äta sig så fet, bara för en tävling? De är i min ögon, helt crazy.

                       


Lördagsskola.

Visst gick man skola på lördagar förut? What ever. De ska vi i alla fall göra i morgon, öppet hus. Så vi 9or ska gå på gymnasiet och kolla där,, 

Sen blir det scrapbookingkursen efter de :) Också sminkkurs på Söndag, kort fattat, kanske en väldigt lärorik helg? :)

Idol och naturgodis,

Kan knappast bli bättre :) Och än en gång. Robin och Kevin! Behöver inte säga mer, dom är helt klart bäst. ♥
Självklart måste man ha nå gotta när man sitter och ser Idol. I kväll blev det naturgodis. Känns som jag smällt i mig lite för mycket godis i veckan, så jag tänkte vara lite nyttig i alla fall (A) Men bara för att de är nyttigare, behöver de inte smaka dåligare, snarare tvärtom :)

Men ska jag vara ärlig, så stod jag i valet och kvalet mellan naturgodiset och pepparkaksdeg, haha. Såg att pepparkaks degen hade kommit nu, och det finns inge godare än just pepparkaksdeg. Så jag blev verkligen sugen! Men de får vänta! :)

Omprov i So idag, faktiskt första gången jag gjort omprov. Och de gick åt helvete.. Kommer utan tvekan få Ig igen.. Fan.

Nä, nu ska jag passa på och se program jag missat i veckan, Höök och AA ♥

Gina,

                                                
Jag älskar verkligen att vara och kolla på deras hemsida. Finns så himla mycket, som man bara vill ha, ha, ha!
Synd bara att endel kläder man bli sugen på inte finns att köpa här i närhetet. Luleå och Piteå har ju långt ifrån alla varor som finns.

Det jag fastnat mest för i kväll är alla fina och mysig koftor, tunikor och alla accessoarer. Asså jag säger bara, Mums! ;) ♥ 


Vad är det med mig?

Jag har inte längre nån ork i kroppen för att göra nånting. Halvtränar  bara på proven, vilket slutar såklart med ett sämre resultat..
Nått måste jag göra, nu ska jag bannemig få bra på de här provet!


Vilket ego-inlägg de här blev.. Förlåt (A)

En riktig julkänsla

Helt galet mysigt när man vaknade i morse, de hade snöat! Så himla efterlängtad! :)
Nu känner man att vintern och dessutom julen håller på att närma sig.

Efter skolan for jag och Lina hem till mig. Jag lagade mat, pasta med nån påhittad sås. Lyckat faktiskt :)
Sen tog jag och Lina en massa pepparkakor och varsin clementin och satte oss i soffan. Då fick jag en verkligen en riktig julkänsla.

               

Dags att plugga till morgondagens prov, önska mig lycka till även där! :)


Titta så gulligt! :)

                          


Skrämmande lika! (;

Kommer föräta mig..

  =

                                  


Mamma kom hem med en massa godis, bland annat en Stor sån här. Har aldrig direkt ätit den, bara i små, små mängder. Men nu upptäckte jag, hur otroligt god den var!

Filmpass, spanskaprov och gymnasiumfunderingar,,

Idag var det sista dagen på filmfestivalen. Idag fick vi göra drama ( en scen ur filmen ) också skriva dikter och nya slut på filmen vi såg. Och tro det eller ej, men jag vann på båda skrivuppgifterna! :)

Dessutom så fick vi ett filmpass, så att vi kan se bio filmer under helgen. Den enda som jag nappade på var Barnhemmet. Som jag egentligen har velat se ända sig i sommras. Dock så gick den halv ett på natten, menmen.

                                  

Just nu sitter jag och tränar smått på spanskaprovet som är i morgon. Har absolut ingen lust, som vanligt. Vi ska kunna ca 40 verb, plus att böja dom. Dessutom veta om dom är regelbundna, oregelbundna eller diftongerande. Och jag som inte har en enda aning om vad fanken de är ,.

Idag ( och massa andra dagar ) har jag fått massa brochyrer från olika gymnasium i trakterna. Jag är mest sugen på att gå i Luleå faktiskt. Är så less på Älvsbyn, nu har jag sett samma människor och samma saker ett ganska bra tag, så nu
vill jag flyga ur boet!

Det är bara det här med att pendla. Bor ju som utanför Älvsbyn, så de är svårt att komma till busstationen. Har pratat med mamma om vad hon tycker jag ska göra. Hon har ungefär samma tankar som jag och tycker jag ska göra som jag vill. Har nu bestämt mig för vad jag verkligen vill bli och vilken linje jag ska gå, eller, nästan i alla fall. Lutar mellan samhälls och media. För att sedan efter dom 3 åren, plugga vidare för att bli journalist. Min stora dröm!

Nej, nu ska jag plugga. Önska mig lycka till! Puss :)

Jag kan inte sova,

För en gång skull gick jag och la mig vid 10 tiden. Sett film och försökt sova.. Men de går bara inte, kanske för att jag råkade somna idag på soffan.. 
Maja ligger och sover i rummet intill så jag hoppas att jag inte väcker henne..
Jag hoppas jag ska bli trött efter att jag suttit här en stund,

sitter just nu och kollar på kläder på Stadium.
Min jacka har dessutom gått sönder, så jag vill ha en ny,
och den här fastna mig verkligen i smaken :)

EVEREST W URBAN PARKA F8
Tyckte att den vita var supersnygg, fanns ju också andra färger.
Men den kostar däremot 2 000:- (!!!!)
Får ev. gå till pappabanken! ;)

Nejnej, nu ska jag göra ett nytt försök på att sova. Godnatt allesammans ♥


Veckans Filmtips.

Blir i veckan filmen Pretty In Pink.
Och det var faktiskt Sandra som tipsade mig om den här filmen. Några dagar senare, gick den på tv.
Och jag tyckte verkligen att den var jättebra.



Jag och Sandra har nog samma åsikt om Andrew McCarthy ( inringad )
Han är jättesöt. Eller var, kanske man ska säga. Som alla andra har han ju också förändrats genom
åren, för det var ju ett tag sen filmen spelades in.


       From this to                                                                                                               This.


Dessutom så spelar han också i filmen Mannequin. Som är minst lika bra.
Faktiskt också tipsad av Sandra! :)



I den här filmen spelar också Kim Cattrall, från Sex and the city,
Hon tror jag nog alla känner till :)



Nej, nu börjar AA, måste skynda mig till Tv;en.
Puss på er! :)

Skuld, skam och rakblad.

Idag i skolan har vi fått lyssna på föreläsningar. Den första föreläsningen vi lyssnade på kallades just "Skuld, skam och rakblad"
Det var en kvinna som berättade om hur sin dotter mådde, hennes internetmissbruk och om hur hon gjorde sig själv illa.

Hennes dotter var också där och berättade om hur hon hade mått och hur hon hade kommit tillbaka till det "verkliga livet"

Det var det som var så himla härligt att se, mor och dotter. Hur båda hade kämpat emot alla hårda stormar och tagit sig igenom dom.

Båda två har dessutom skrivit varsin bok.



( Den som dottern Emelie hade skrivit, hittade jag tyvärr ingen bild på, men den hette; Flickan som Gud glömde. )


Nä, nu måste jag skriva på So-inlämingen som jag aldrig lämnade in i Fredags (!!) Blev inte klar.
Tänkte då lämna in den idag, men då upptäckte jag att det var en massa stevfel.
Skit,


Haha, de är då man tittar, man hittar.

Haha, tittade för en gångs skull på alla bilder vi har. Också hittade jag nå från förra veckan.
Titta på dom här godingarna ;)

   
                                               PinkLadies

Haha, om Maja och Emma får se dom här, lär dom döda mig.


I am Sam.

Vi har Filmvecka i skolan. Så idag såg vi två småfilmer. Också I am Sam på Forum.
Jag tyckte faktiskt den var jättebra men dock väldigt sorglig. Så jag satt och grina i stort sett hela filmen. Så när filmen var klar och ljuset tändes. Var jag alldeles blöt på kinderna/halsen och dessutom röd i ögonen, haha. Vad jag måste sett dum ut. Men jag har jätte lätt för att gråta i filmer,

               

Dags att plugga, Sandra!

Satte mig här bara en snabbis. Sandra sitter i soffan och räknar upp; O, as, an, amos, ais, an. Haha, spanska. Vi tänkte plugga till de nu, eftersom vi båda har prov på torsdag, lika bra att göra de då.

Så jag skriver sen, hej så länge! :)


Gäääsp.

Komma nästan alldeles nyss hem, snacka om lång dag! Klev upp 5, sen kom jag på att jag nog inte hade sagt rätt tid till farmor, eftersom de var hon eller farfar som skulle skjutsa mig. Nix, efter att ha ring om och om igen, så svarade farmor äntligen. Ånej, inte hade jag sagt rätt tid. Kvart över sju hade jag sagt, kvart över sex, var de rätta. Men nog om de,,

Sov i stort sett hela vägen till Gällivare. Sen bytte vi såklart om, och värmde upp.

Den första matchen vann vi med 12-1. Vi spelade verkligen jättebra, så de var kul!
Andra matchen gick tyvärr lite sämre. Men till skillnad från dom så hade vi ju tröttat ut oss på den första matchen, dom var helt utvilade. Men även i denna match kämpade vi på superbra! Men dom spelade verkligen oschysst!
Så den slutade med 6-3 till dom.

Sen fick vi ca en halv timme på oss att ducha och byta om efter matchen. Och då kom jag på att jag både glömt handduk och duschsaker, och dessutom ombyteskläder!  De måste ju vart nått som inte stämde i min hjärna i morse?
Sen åt vi, jag åt Kycklingpizza, supergott. :)

Nejnej, bed time. Är sjukt trött.

Sovgott allesammans! :)

Btw, farsdag i dag, Grattis pappa!



Veckans Filmtips.

Titta Han Snackar (Look who's talking)



En sjukt bra och underhållande film!

Inspelad 1989. Huvudrollerna är bland annat John Travolta & Kirstie Alley.
Och han som gör den roliga rösten är Bruce Willis.

Dessutom har denna film två uppföljare. Har dock bara sett en av dom. 2:an som heter
Look who's talking too.



Jag tycker inte denna film var lika bra, men absolut sevärd!

Och slutligen den sista filmen. Look who's talking now!


Den måste jag se..




Ha en trevlig kväll allesammans! <3

En ny rutin!

Filmtips. Varje vecka. Från och med Nu.

Dörrvakt,

Nu är både mamma och pappa borta, så vi är hemma själv. FF, med andra ord.
Har aldrig gillat att vara hemma själv, jag har sett alldeles för många olämpliga filmer helt enkelt.

Känns då ganska skönt att Izzy är här. Och han ligger alltid i hallen, där är de är golvvärme :)
Så de är verkligen en trygghet :)

Är verkligen jättesugen på att skaffa en hund, de har jag alltid velat ha. Men ännu mer sen jag var på hunddagiset nästan. Då fick man verkligen se vilken personlighet hundar har. De är verkligen männsikans bästa vän.
Dom tar en som man är, sviker inte och uppmuntrar en dessutom.

Men mamma och pappa är verkligen inte sugen på att skaffa hund. Att man aldrig får slippa höra orden "Man blir så bunden" Okej, de kan vara sant. Men, hur ofta är man borta? För mig känns de som jag är hemma jämt och ständigt.
Alltså, jag längtar verkligen till jag flyttar hemifrån ;>




8 November

Idag väcktes jag av att jag fick ett sms från Lina. Där de stod kortfattat nått med att hon skulle komma strax. Jag hoppa upp från sängen och gick sedan ut med Izzy en sväng. Sen frågade jag Maja och Lisa vad dom ville ha till lunch. Pizza, pizza, pizza. Så de var bara för mig att ställa mig och göra en deg, riva ost m.m. Efter ungefär en och en halv timme efter messet kom Lina.

Vi såg en film hon hade köpt, World Trade Center, hette den. Faktiskt jättebra! :) Såklart en sann historia, verkligen hämskt. Att se hur människorna kastade sig ut från våningarna.

Sen vid 4 tiden började jag med middagen, gjorde laxknyten. Sen vid 5 tiden for Lina hem.
Middagen blev faktiskt uppskattad av hela familjen, till och med Maja som aldrig brukar vara så där jätte förtjust i potatis åt förvånadsvärt mycket :)

Match, eller matcher i morgon i Gällivare. Ska bli kul, älskar verkligen att spela matcher :) Men de är ju en lång resa, menmen. Har planerat att jag ska träna på So under resan, nu jävlar ska jag få bra på provet! ;)

Skriver antagligen mer sen, men så länge. Ha en trevlig kväll! :)


Robin och Kevin.

Finns ingen bättre, åker nån av dom ut, så kan ni räkna med att jag slutar se på Idol varje Fredag. I stort sett ser man de, just för att se dom :) Båda gjorde fantastiska uppträtanden i kväll. Har ingen favorit, båda är exakt lika bra ♥

Jag kan dö för Robin ögon, och för Kevins smile, omg ♥

  

Jag fattar inte vad jag har gjort för fel.

Bara titta bort, låtsas inte om mig,..

Tvbokad kväll :)

För ett litet tag sen for Värran hem. Såklart har vi sett Idol :)

Kevin, Kevin, Kevin! Utan tvekan, han ska vinna.

Men just nu är det ju Fredag hela veckan. Jag bara älskar dom där delarna med Backer och Becker, dom är så himla roliga! ;)

Jag var nyss ute med Izzy på en SNABBIS, runt huset bara, haha :) Längre vågar jag inte gå, mörkret skrämmer mig verkligen. Men han verkade inte heller vilja gå ut, var mest jag som ville ha lite friskt luft.
 
Imorgon har jag inte planerat, mer än att Lina kommer.
Kulkul (:


Hundvakt

Och imorgon kommer Izzy, Emmas vovve. Emma for ju också igår, i samma gäng som mamma. Så dom är väl just nu på en stor lyxig båt mitt ute i havet. Kul, men. Jag skulle aldrig klara av de, får en sådan fruktansvärd sjösjuka.

Hur som helst, i morgon kommer Izzy, som vi ska passa till på söndag. Ska bli jättemysigt. Han är verkligen världens goaste och klokaste hund ♥

Dessutom skulle Värran också komma till mig imorgon, och jag tror hon inte är sådär jätte förtjust i hundar, haha ;)

Just nu sitter jag i den tjockaste tröjan jag kunde hitta, fryser nå så grymt. Pappa har fått nå " Sparaström il" så vi eldar mestadels. Så när vi inte eldar är de jävligt kallt.
Tror ändå jag ska gå och göra upp en brasa, så man får sig lite goooväääärmäää ;)

          

Hittade domhär bilderna på Emmas pixbox. Se bara den här.
Som var märkt med Hand i hand, livet ut.

Absolut det gulligaste jag sett.


Strul, strul, strul!

Efter skolan får jag direkt och handla. Mamma är ju borta från igår till på söndag, så de är jag som måste laga maten.
När jag kom hem efter Ica-besöket, lagade jag en snabbmiddag. Och sprang sen upp på datorn då,

för att börja med So-inlämningen.

Just efter jag avslutat inlägget före dehära började jag med att skriva på So:n. Det första jag la märkte till var att de var nå fel på skriv programet. Storlek 14, var som storlek 22 på texten, väldigt, väldigt irriterande. Började leta mig fram för att kolla om de gick att fixa, men icke. Sen slog det mig att de kanske inte såg lika stort ut när man skrev ut de. Så då tänkte jag testa de. Men somvanligt när man hamnar i en arg, stressig situation, ska såklart nånting göra så att de blir ännu värre. Och så var de denna gång också. Skrivaren funka inte. Jag kopplade om och hade mig bland alla kablar och kontakter, men de funkade bara inte.

I panik ringde jag till Lina för att rådfråga henne. Och då erbjöd sig gullungen att jag kunde komma dit och skriva ♥.
Jag tog mitt pick och pack och for till henne. Och där har vi suttit i 5 timmar och skrivit. Men ändå, blev jag inte klar!
Jag vet inte vad jag ska göra, har ju lektionen i morgon på mig, men jag kommer säkert inte hinna.

Vad ska jag göra?


Ännu en till läxa, sen efterlängtad helg!

Inte för att de blir slut på läxorna bara för att de blir helg, nejnej. Tvärtom, måste träna till So provet, som jag i alla fall ska få VG på, så är de bara!

Ja, So provet på Fredag då, också Spanska prov på Torsdag.. Usch.

De blir ingen direkt latarhelg.

Men nu måste jag skriva på So-inlämningen tills imorgon,

Pussar ;*


Engelskaprov.

Ja, sitter och tränar på provet i Engelska som är i morgon, dom brukar vara lätt, men de hjälps inte. De är ju somsagt nu de gäller, ska försöka få dom bästa betygen jag kan såklart.

Blev ingen träning i kväll heller, skolan går ju i första hand.

Fick btw bara G, på ett No prov. Ett poäng ifrån Vg, så jävla irriterande! ;/

Nejnej, dags att plugga mera.


En Palm i kalla Älvsbyn.

Look-A-Like Image                Look-A-Like Image
     Emma Jonsson? Johan Palm?                                        Johan Palm? Emma Jonsson?

Visst är dom grymt lika. Denna bild är tyvärr lite dålig. Finns tillfällen då hon är en kopia!

Om du också tycker dom är lika, kan du faktiskt rösta på;

http://kompis.tele2.se/ImageGallery.aspx?ImageType=ZjIweW9xNTV4aDBjMHBiMHdlM3h4djU1TA%3d%3d 

Leta sedan efter Emma Jonsson, ingen annan.

Tack och hej! :)


Bakningen,

Haha, gissa vem som balla ur? Jo, Maja. Inte helt oförväntat, inte ;P
Men jag bakade ju ändå, en sockerkaka blev de. Lyckad faktiskt! ;)

       
            Bara för att hon inte bakade, skulle hon självklart slicka skålen.


Nä, nu börjar AA, måste såklart ses!

Puss, ;*
                           

Baka, baka, liten kaka.

Finns ingen annan som är så usel i köket som Maja. En gång hade hon och Lisa bakat en "kladdkaka" åt mig och mamma. Ja, visst, var tanken god, men. De var smet överallt, och när jag och mamma skulle smaka på den fina kakan enligt dom. Så gick de inte ens att skära upp den. Stenhård. Eftersom kakan inte ens gick att smaka på, fick vi slänga den. Men de var inte heller de lättaste. Den stenhårda kakan skulle först ut ur formen. Jag lovar, de behövdes muskler!
Sen efter kämpandet skulle ju såklart formen diskas. Knappt att de gick heller. De satt fast.



Men, men. Nu ska i alla fall jag och Maja baka nånting. Vi vet inte riktigt vad än, men nått ska vi väl hitta på :)

Skriver efter bakeriet! ( ska även försöka knäppa några kort )


"It" av Stephen King- Nån som har sett den?

Har faktiskt aldrig sett den. Men jag är väldigt sugen på att göra de. Men dom säger att den är jätteläskig, så är lite osäker om jag vågar (A) Men jag och Emma har i alla fall bestämt oss för att göra de, se den. Kan inte bli mörkräddare än vad jag redan är, så.
 
Har dessutom sett klipp på youtube, för att se om de stämmer de dom säger. Jag tycker dock inte den verkar så jätteläskig. Men somsagt, svårt att säga på så korta klipp. Har däremot alltid tyckt clownar är X-tremt läskiga. 
  

http://www.youtube.com/watch?v=V7Oe62FKlac&NR=1        

Fel tid.

Haha, tandläkaren idag somsagt. Satt och vänta en väldigt lång tid innan jag tillslut sa till att jag hade tid. Då kollade hon och de visade sig att de var den 6. Pinsamt, pinsamt! ;p

Helvetet som stavas; Tandläkaren.

Kom nyss på att jag ska till tandläkaren i morgon. Jag säger bara, fyfn. Är de nått jag hatar så är de just att gå till tanläkaren. Huvva!

Dessutom tror jag, eller jag är nästan säker på att jag har hål. De har ilat som fan.
Och jag som aldrig borrat nångång, får väl göra de i morgon...



Jaja, ska försöka lägga mig tidigt i kväll.

Så, godnatt (:


10 snabbfrågor.

- Bok eller tidning?
Hm.. Tidning.
- Mobil eller dator?
Oj, svår en! Ingen aning ;S
- Pizza eller hamburgare?
Pizza.
- Kudde eller täcke?
Kudde.
- Jeans eller mjukisbyxor?
Beror på var man är! (A)
- Hund eller katt?
Hund.
- Mp3 eller radio?
Mp3.
- Pixbox eller blogg?
Hm.. Blogg.
- Sms:a eller prata?
Sms;a, hatar att prata (A)
- Godis eller glass?
Godis!




Kvällens macth,

Slutade tyvärr med förlust. Har ingen aning om vad ställningen blev, men vi lyckades peta in ett mål i all fall. Men vi kämpade verkligen på bra! Fast jag känner jag kunde kämpat på lite bättre. Dessutom kul att spela mot kusinen, men någon riktigt tacklings tillfälle fick jag tyvärr aldrig ;)


Fick veta idag att vi har match i Gällivare på söndag. Två matcher. Och bussen gick redan vid halv 7. Döda mig.
Också kunde inte Sandra vara med heller, vilket är väldigt tråkigt!

Scrapbooking kurs.

Jau, den 15 November ska jag och Värran på scrapbooking kurs i korsträsk.
Ska bli jättejätte kul! :)

Men för tillfället har jag absolut inge material.
Så jag är just nu inne på  http://www.pandurohobby.se/ 
och kollar om de finns nå intressant.

Men även de här kostar pengar. Men nånting ska jag väl kunna köpa :)



Jättegulligt klippark. 36:-                                Kortsats. 149:-


Ännu en kortsats. 199:-


Lite av de jag hitta, vet inte riktigt än vad jag ska beställa.. Menmen! :)

Sandras Blogg.

Kikade nyss in på Sandras blogg. 

( http://sandraharlin.blogg.se/  )

Och hon visade en sida med några riktigt coola grejjer!

www.milajki.com/shop/ 



,

1. Hur gammal är du om fem år?
20.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Lisa.

3. Hur lång är du?

Bra fråga! Länge sen jag mätte mig.. Men 163-64. Tror jag :)

4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Dumpad.

5. Vem ringde du senast?

Pappa.

6. Vem ringde dig senast?

Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Okej ;)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Messa! :)

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Inget av de,

10. När såg du senast din mamma?

Var väl en halvtimme sen,

11. Vilken ögonfärg har du?

Blågröna.

12. När vaknade du i dag?

8.57.

13. Vilken är din favoritjulsång?

?

14. Vilken är din favoritplats?

Sängen ;>

15. Vilken plats föredrar du minst?

Toaletter.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Tror och tror, jag hoppas jag har jobb på en tidning :)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörkret.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

En på bussen ;p

19. Hur stor är din säng?

Ehm, vetinte (A)

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Med.

22. Hur många kuddar har du i sängen?

3 (;

23. Hur många landskap har du bott i?

Bara där jag bor nu :)

24. Vilka städer har du bott i?

Aldrig bott i en stad.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Sockar eller skor.

26. Är du social?

Beror väl på.

27. Vilken är din favoritglass?

Gammeldags vanilj ;>

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Morotskaka eller bullar, tror jag :)

29. Tycker du om kinamat?

BÄSTA JAG VET!

30. Tycker du om kaffe?

Näpp.

31. Vad dricker du till frukost?

Juice.

32. Sover du på någon särskild sida?

Vrider och vänder.

33. Kan du spela poker?

Nja,..

34. Tycker du om att mysa/kela?

Jadå :)

35. Är du en beroendemänniska?

What?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Nä, inte de.

37. Vill du ha barn?

Jajjamän.

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska och spanska. Är dock inbge bra på de men.

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Näpp,

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet!

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder :)

42. Äger du dyrbara smycken?

Inte riktigt. Dessutom smycken som är dyrbara för mig :)

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Andra Avenyn.

44. Kan du rulla med tungan?

Nejnej!

45. Vem är den roligaste personen du känner?

Emma, hon får mig alltid att skratta :)

46. Sover du med gosedjur?

Nope,

47. Vad har du för ringsignal?

Hinder-lips of an angel.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Jå,
 

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

En penna.

50. Flirtar du mycket?

Inte riktigt.

51. Kan du byta olja på bilen?

Ofc!

52. Har de vart jobbigt att svara på dom här frågorna?
Jo, lite ;>


Homeagain,

Japp, då var man hemma.

RSS 2.0